maanantai 14. tammikuuta 2013

Nalletehtailuu

Mun o ny tarvinnu oikee alkaan tehtaileen nallei. Kiärrätysmateriaalist. Ja se homma paisuu. Mut siit sit myähemmi. Ainooks pualustukseks voin täsä sannoo et soon koulutehtävä. Opinnäytetyä. Ny o ensmäine nalle tullu iha kokonas valmiiks. Rusetteinee päivinee. Se halus kovast ny vaa seisoo kuvaski ko tännää just sanottii telkkaris et istumine o kauhia vaarallist.
Tää nallekarhu o ny ristitty väliaikasest Snariskiriks. Soon niinku tyänimi. Mu asiakkaani saa sen ristii uurestaa ko hän saa se lopullisest kässiins. Tää nalle kuuluu niihi Kestävä Kehitykse Karhuihi, ko mää teen sihe opinnäytetyähö. Niit näyttäs valmistuva ainaski kolme, jossei sit neljä. Tää o koottu mohairikankaa jämäpaloist ja se sisuskaluin o äänirasia lisäksi pillaantunut huavutusvillaa ja ylijäämämohairitilkkui. Ei se huavutusvilla muuto o pillaantunu mukko se o muhjaantunu nii ettei se ennää huavutu. Meinaa ettei o paha hajune tai mittää semmost.

Ko mää oikee maanitteli ni kyl se vihrovviime maltto istuukki hetkeks.

Ens viikol mää meen tyäsäoppimaa oikeesee nalletehtaasee. Saas nährä mite siitki sit oikee selvii.

7 kommenttia:

 1. Ensin luulin, että nyt se on tehny varsinaisen Räyhä-Petterin, mutta eihän tämä ole yhtään sellainen! Kameleontti-nallehan se vaan monissa väreissään. Ihan söpö tyyppi.

  VastaaPoista
 2. Voi kun hauska ja osaa istuakin :)

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa jännittävältä! Snarikiri (meniköhän oikein) on ehkä varttunut sirkuksessa?

  VastaaPoista
 4. Voi miten hauska nalle! Hiukan olen kateellinen, kun nalletehtaaseen pääset...

  VastaaPoista
 5. Suloinen nalle. :)

  Mietinpä tuossa onko nimesi oikeasti Tii, vai onko vain nimimerkki? Olenkohan viimein löytänyt ihan oikean kaiman... ;)

  VastaaPoista

Saa kommentoira :)