sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Nalletehtailuu 2

Kiirutta pittää. Päivät oon tyäsäoppimasa ja ehtoot ja viikolloput teen opinnäytetyätä. Jos en ompele ni sit pähkäile kirjallise ossuure kans. Ni et seittemäpäiväst tyäviikkoo paiskin ja jo hetke aikaa o tuntunu jonkillaist huiloon tarvet. Vaa yritettävä o. Sain ny juur tehtyy toise nalle valmiiks. Hän o Arttur Armas Aleksei.
Tää Arttur o ommeltu käsi semmosest karvakankaast ko o lahjotettu koulul jostai. Synteettist materiaalii oleva karva o liimattu kii pohjakankaasee ja vähä jänskätti et mite se kestää käsittellyy. Mut kyl mää siit nallen sain aikaseks. Tassukankaaks oon käyttäny villahuapaa ko oli jääny jostai muust hommast. Arttur o täytetty semmosel puuvillaisel flokkivanul ko oli enne vanhaa täkkie sisäl. Mää tuhosi sihe mun vanha nuaruure aikase täki.  Artturi kravatti o semmone koristenauhanpätkä ko kukkakauppiakki käyttää ja liivi o ommeltu konneel puuvillakankaa jämäpalast ko sain mun tyäkaverilt. Liivinnapit o oikee vaakunal varustettu, en kyl tiä kene vaakunal enkä yhtää muist mist tommoset o mun laatikkooni johkaantunu. Mut siinäpä sit o.

Ny ollaa sit täs, me kaverukset ja lissää porukkaa orotettaa.

12 kommenttia:

 1. Komia nalle tämä Arhur on ja hieno liivikin on ja karaka kaulassa. Kyllä siinä nyt kelpaa olla kaverin kanssa ja odotella lisää kavereita. Hieno!

  VastaaPoista
 2. Sorry! Nimi olikin Arttur... nämä sormet kun menee nopeampaa kuin ajatus!

  VastaaPoista
 3. Voih, mikä gentleman! Sydämeni pyörähti ylimääräisen voltin!!

  VastaaPoista
 4. Suorastaan hurmaava tämä herra Arttur!

  VastaaPoista
 5. Arttur on oikein hieno ja tyylikäs herrasmies :)

  VastaaPoista
 6. Hienot nallet ja hienot jututkin samassa.

  VastaaPoista
 7. Peikko tykkää ja karhuista. Sen miälestä joissakin nalleissa on paljon karhua ja jotkut toiset ovat vaan nalleja. Eikä karhuus riipu ulkonäöstä, vaan asenteesta. Jollain nalleilla on vahva karhuasenne ja ne tuovat se kyllä selvästi myös ilmi.

  VastaaPoista
 8. Hienot nallet. Tämä jäännöspaloista tehty on aika vinkeän näköinen:)
  (...ja mun blogi, Alustasiirrossa meni salasanalliseksi. Siellä nyt raapivat päätään ja koittavat selvittää, mistä kiikastaa. Tämä taitaa myös kohta siirtyä blogspotin puolelle.)

  VastaaPoista
 9. Aikamoiselta herrasnallelta näyttää. :)

  VastaaPoista
 10. aivan ihania juttuja!! Patakinnaskin...polttaako näppinsä vai saitko tehtyä hyvän paksuiset?

  VastaaPoista

Saa kommentoira :)