maanantai 15. huhtikuuta 2013

Soon nyssit siä

Meinaa opinnäytetyä o luavutettu arvioitavaks. Kymmene opintoviiko arvone homma. Viis opintoviikkoo tyäsäoppimista ja sama verra itte tilaustyän ja tutkielman tekkoo moninivelisen nallen teost kiärrätysmateriaalist otsikol  "Kestävän kehityksen karhut". Huhheijjakkaa. Viä ko sen esittelen yleisöl tääl koulus ni homma o pulkas.

Kyl mää silti jottai muutki oon kerriinny tekkeen. Tai emmää tiä kerkeemisest, mut ko ei jaksa tota totisen tekstin kirjottamist koko aja, ni tullee värkättyy muutaki. Neki o kyl koulutehtävii, perinteiste lankatekniikoitte kurssilt. Mallikansio lappuste lisäks tuli väsättyy seuraavallaist tavaraa.

Harppuneulet en ollu ikinä enne kokkeillu. Siit näytti tuleva iha kiva näköst jälkee. Mää kaivoin varastost muutama vuare hyvi marinoitunut Novita Rose Mohairii ja värkkäsi sil tämmöse tuupihuivi. Mukava pehmose olone o kaulas.

Mää oon molemmil muksuil tehny tunisialaisel koukul patakintaa, mut ittelle enno viä ehtiny. Onneks tuli tää kurssi, ni nyssitte ehrein. Värit o tiätty valittu tarkkaa mun köökiini sopivaks.

Viime syssyn oli käsityälehres ohje rokotiilivirkkauksest. En sillo ehtiny sitä kokkeileen, mut nyssen tein ja sit vähä sovelsi ohjet miumaumukkaa. Sain aikaseks tällase pussuka, jost voi sanoo, et ko köyhäl artesaaniopiskelijal ei o varraa hankkii ehtaa rokotiilin nahkaa ni se tekkee sen nahaan sit itte. Tää o mun rokotiilinnahkapussukkani ny. Pompuloitte värit o valittu ton tviitlanka pilkkuje mukkaa. Lanka o muuto ostettu Tallinnast Karnaluksist, jottai Rowanin tuatet soli. Siskolikka oli sillo mukan ja se sano et toi o sit RRRumaa lankaa. No nii kai ko se itte ostaa ain vaa vaaleensinist...

9 kommenttia:

 1. Kylläpäs on kauniin värinen tuo kaulanlämmitin. Mahtaa olla suurtöistä tuo krokovirkkaus, luulisin kun en ole kokeillut.

  VastaaPoista
 2. Krokovirkkaus tosi kivan näköistä, ihanan värinen tuubihuivi ja patakinnasta aina tarvitaan!
  Kiitos kävyn kangasneliöiden mittausohjeesta, en löytänyt mistään miten ne mitataan enkä enää muistanut kun munkin tekemisestä on jo niin kauan kans!

  VastaaPoista
 3. Sinä oletkin ehtinyt vielä opiskelun ohessa tehdä kivoja uudenlaisia töitä. Joita minä en ole koskaan tehnyt.
  Kaunista on ♥

  VastaaPoista
 4. Onnea opparin palautuksesta? Oliko kyse ammatillisen koulutuksen opinnäytteestä?

  VastaaPoista
 5. harppuneulontaa, aivan uutta. Tunisialainen onnistuu ja samoin tuo kroko. Tein yhden huivin eritt.pienestä langasta...voi hyväänen aika, miten sitä lankaa meni ja aikaa! Huivi päätyi muistojen joukkoon, en voi myydä sitä, en lahjoittaa ja väri ei sovi mulle itselleni. Olihan suuritöinen juttu. Onnea opinopinnäytteesi taipaleelle!!

  VastaaPoista
 6. Peikon miälestä tuo krokotiili pussukka on eri hiano. Onhan siällä varmasti krokotiilejä sisällä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ol et onki. Siä o vaa nii pimmeet et enno uskaltanu nii kovi tarkkaa kattoo ;P

   Poista

Saa kommentoira :)