sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Pompuloi

Oommää kerriinny jottai muutki tekkeen ko nallei. Itte asias tyäsäoppimisaikan tuli paljoki hyvii ireoi, joist osa oon toteuttanu, osa o keskeneräsii ja osa oottaa viä toteutumistas. Käsityäpuatis ko olin eka päivää tyäsäoppimas ni pisti silmää aika vinkee näköne pompulalanka. Semmone lanka ko oli pujotettu lankapompuloi iha valmiiks lankaa, ei tarvinnu itte niit tehrä. Ja ohjekki oli vyätteesä, mut kylläki saksan kiälel ja sen ymmärtämine ei o mun vahvimpii pualii. Onneks kauppiaal oli antaa suamenkiälinenki versio.  Lankoi oli mone värisii, mut väri ei o vällii ko se vaa o punane.
Tämmöne siit sit tuli, tuupihuivi. Noit pompuloit o oranssi värisiiki ,mut mää käänsin ne piiloon ko se väri ei oikeen sovi mun hipiälleni. Vaik ei toi mallinukke varmaan ois siit moksiskaa. Arkyylii o lanka kokonansa, eli ei kutit. Jaa että mikä o lankan merkki. Juu, se piti iha yhtäkkii kirjottaa tähä, ko se vyäte o täs iha käre ulottuvil. Siis piti ol. Ei se ollukkaa. Senno varmaa se "Pena" viäny johonki...

Edit 4.3.13: Mää tutkei ny ton lanka-asia. Soon Schachenmayr Pompoleo. Meinaan se lankan nimi.

Jaa että kuka o Pena. No soon se ko tekkee kaik pahat mun huushollisani. Hukkaa mun tavarani ja sotkee paikat. Eiks jokkaises huushollis joku semmone o?

5 kommenttia:

 1. I H A N A ..... tuollaisen minäkin tahtoisin :)
  Hauskat nuo "pallerot" !

  VastaaPoista
 2. Juu, ei mullakaan värillä ole väliä kunhan vaan on punasta. Hieno Pampelo toi sun huivis.
  Nalletkin on mukavan näkösiä. Jäis varmaan miulta tekemättä.

  VastaaPoista
 3. Pallerohuivi :) Niihin voisi tehdä viälä piänet pitkät korvat niin niistä tulisi pupujussikoita.

  VastaaPoista
 4. Voi Pena minkä teki! Onneks löyty. Kivan erikoinen huivi.

  VastaaPoista
 5. Ihana Huivi! Tahtoo samaa lankaa! Pena on sitten mun 0nnin serkku, ellei peräti veli. Höh

  VastaaPoista

Saa kommentoira :)