sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Hiitolalaist

Moon jo piremmä aikaa suunnitellu opettelevani hiitolalaise suka malli. Nyssitte kaivoi kuuklesta sen ohjee ja aloi väsään. Mut en iha malli mukkaa, vaa pääti kokkeil sitä tällä omintakkeisel raitamallil. Sain jo eka suka valmiiks ko huamasi, et tää onki kivaa, mää halluun täst pitkät sukat. Nii mää sit purin koko suka ja aloti alust. Hetke aikaa sain pähkäil kavennuste kans, mut selvisi niist, ko muistin ol tarkkana. Tämmöset oli sit lopputuloksena.

7 kommenttia:

 1. Aivan mahtavat sukat, ihana värien iloittelu ja noissa sukissa ei voi olla kun iloisella tuulella, kun ne jalkaansa vetää!

  VastaaPoista
 2. Voi että on upeat sukat. Tulee mieleen se laulu riepumatosta :)

  VastaaPoista
 3. Yksinkertaisesti vaan hienot sukat!

  VastaaPoista
 4. Ihanat! Pohkeet pysyy pyöräillessä lämpiminä. Ota nuo sinne retkelle mukaan.

  VastaaPoista
 5. Hassu juttu. Ne näyttävät ihan kulmikkailta. Oikeasti peikon katse taisi vaan kompastua ovelaan silmänkääntötemppuun. :)

  VastaaPoista
 6. Voi, tämä on nyt sitten varmaan se malli, jota äitini etsi 10 v sitten ja nyt se on löytynyt ja enää ei äitini jaksa kutoa. Harmi juttu. Äitini oli joskus tehnyt tämmöset sukat ja antoi ne tyttärelleni, joka käytti, sukat meni rikki ja ei muuta kuin roskiin, koska sukan pohjassa oli reikä. Äitini pyysi malliksi niitä varsia tyttäreltäni, joka hämmentyi ja sanoi, että jos sukassa on reikä, niin olisiko siitä voinut käyttää vielä joitain osia. Näin äitini silmistä mieliharmin. Silloin en edes tajunnut googletella sukkien malleja ja äitini väitti, että malli oli sota-ajoilta. Mutta nyt mun täytyy kuitenkin taltioida tämä malli, edes muistoksi.

  VastaaPoista

Saa kommentoira :)