torstai 21. marraskuuta 2013

Kyl määki

Kyl määki Tampereel kävi. Meinaa kästyämessuil. Siskolikka sai yllytettyy ko lupas paika niire  opisto linjapiilis. Mittää ei pitäny ostaa ko kaapit o tavaraa väärälläns. Enkä mää paljoo ostanukkaa ko vaivase kolme kassii oli mukan ko tulin kottii. Ja kaik kursseil tianaamani tarvikerahat karonnu. Omast miälestäni ostokset oli silti hirvee hyäryllisii. Vaik en iha kaikist tiä kosk tulen käyttämää...

Kyl mää Turuuski oon käyny. Usseemma kerra tänä syssyn. Yritän siä viisastuu. Mut vaik opet yrittää niska limas ni ei oo helppoo takkoo mun päähä uutta tiatoo. En tiä onko muistitikku tääl pääs jo liika täyn. Tai sit se o liika ohkone, meinaa se tikku. Mut annetaa ny niire opettajie yrittää.

Kyl mää kästöitki oon tehny. Keskeneräste osasto o lissääntyny taas monel teelmyksel. Het ko saan jottai valmiiks ni kyl mää sen tän laita. Soon sit eri asia kosk semmone tapahtuu.

Kyl mää muitaki rahammennoi oon keksiny. Meinaa Vanha Uskolline päätti jäärä sairaseläkkeel. Ei siin sit voinu oikee muuta ko ruvet hiaroo uuresta kauppaa. Ens viikol taitaaki tulla sit oikee lentävä lähtö. Meinaa sorsastaan...

5 kommenttia:

 1. No kyl sääki :)
  Minä en ole koskaan käynyt käsityömessuilla. On sitä tekemistä keksinyt ilmankin :D

  VastaaPoista
 2. Ainahan käsityöihmisten ostokset hyödyllisiä ovat!

  VastaaPoista
 3. Kun on tarpeeksi lankoja ja muita juttuja kaapissa, niin ne rupeavat kutomaan ja neulomaan itte ittiään. Siitä voi tulla vaikka mitä.

  VastaaPoista
 4. ...mitäs sä nyt hommaat ja touhuilet?????

  VastaaPoista
 5. Jouluusta ilua ja oloa ja kaikenlaasta valoosaa ja rauhaisaa miältä täältä Vilukissin uutishuanehelta toivotteloo itte Vilukissi..

  VastaaPoista

Saa kommentoira :)