sunnuntai 19. heinäkuuta 2015

Ko pahalle antaa pikkusorme, ni...

... jatkoo seuraa. Mää e meinaa tahro pääst noist karvasist otuksist erroo.  Rupes täs kevvääl kaapit oleen nii täynnä nallei, ettei uutta tahtonu joukkoo mahtuu. Nii mää sit lahjottelin sisarusteni lastenlapsil niitä, jotta saan tehrä ittelleni lissää. Toissa viikol sain päähäni soittaa Kankaampää opistol et viäkö mahtuis tonttu- ja pehmolelukurssil. Mahtu. Sitä sit viikolloppun orotelles muistin, et o muute nallekoris useavampi keskeneräne ja mont hyvvää suunnitelmaaki nallen tekkoon. Piti iha häveliäisyyre takkii tehrä eres yks keskeneräne valmiiks, ennenko meen uurel kurssil.

Täst tuli tämmöne goottimutaatio. Karva o perinteist mohairkarvaa, punane kuviolline nahka tassuis ja korvis o peräsi eresmennee Friitalan Nahan tehtaammyymäläst. Siis marinoitunu kaapisa jo melkose hyvä aikaa. Silmät oli alumperi kirkkaat, mut sutasi niitte takaossaa pikkase halvennuksel ostettuu kynsilakkaa, ni avot, ko tuli hehkuva punane lämmin katse. Se ei siis johru sopimattomist elintavoist, vaa o lajiominaisuus.

Opistol mää sit aloin tehrä Teija Ruuhikorpi-Mäen opastuksel kissaa. Kuvittelin tiätty, et kerkeen tekkeen kaikkee muutaki viiko aikan. Joopajoo. Hyvä ko sain tän katin väkerrettyy.
Tänki karva on mohairia, silmät o lasia ja sisäkorvat huapaa. Manta-katti katto hiuka kiinnostuneena tätä Gitta Gatti Goljattii, mut sitte huamas, et mjaa, se ei ookkaa oikee ja jatko unias.

Ei nää karvaset hommat tähe loppunu. Ny o olohuanees levittäytyneen yks jos toinenki karvanpala. Niistä sitte myähemmi. Hiukka sentää tullee vaihteluu ens viikol. Saivat nimittäi puhuttuu mut ympäri Martta-nukkekurssil. Soon semmost vähä vähempikarvast hommaa.

6 kommenttia:

 1. Niin on ihania ja tuo Gitta-Gatti on aivan suloista sulosempi!

  VastaaPoista
 2. Toi kissa on aivan ihana! Hieno on kyl goottinallekin ja aihe hauska. Tuntuu hassulta, että jollain on kaappi täynnä nalleja, että joutuu lahjottelee osan pois, että voi tehä uusia. :)

  VastaaPoista
 3. Hiano karhu. Se on selvästi juuri tullut metsästä, koska sen jalkapohjissa on päälletallattujen mustikoiden jälkiä. Kissa ei tiedä mitä ajatella. Se tarttaa varmaan kaverin... :)

  VastaaPoista
 4. Monesti on tehnyt mieli opiston nalle-kurssille, etenkin silloin, kun olen täällä katsellut näitä sun toinen toistaan ihanampia nalleja. Mut myöhäistä nyt, kursseja ei ole enää pariin vuoteen ollut.

  VastaaPoista
 5. Aikas raju tuo punasilmäkarhu. Niinku olis verenkiilto silmis. Kissa on sulonen ja Manta kyllä varmaan siitä tykkää, ainaki vähä.

  VastaaPoista
 6. If I can write like you, then I would be very happy, but where is my luck like this, really people like you are an example for the world. You have written this comment with great beauty, I am really glad I thank you from my heart. Real Girl Number Gurugram
  Real Photos Girl Gurugram
  Gurugram Girl Number
  Hyderabad Party Girl
  College Girl Gurugram
  newly married Girls Bhiwadi
  VIP girl mahipalpur
  college girl aerocity

  VastaaPoista

Saa kommentoira :)