torstai 20. marraskuuta 2014

Kevytmetallivanteet

Juuei, kyl mää henkis oon. Joskus elämä vaa pyssäyttää nii, et siin jää ploki päivittämiset toiseks. Nymmää oon pikkuhiljaa toipumas tost pyssäyksest. Mut ei siit sen enempää, ei men likasii yksityiskohtii. Sikses hyvä pyssäys, ettei mun käret sentäs iha valla pysänny. Jottai sain aikaseks.

Viimeks oon värkänny ittelleni kevytmetallivanteet. Meinaa ko iskee menovaihre päälle nii sit mennää. Ja välineet pittää olla sen mukaset. Aikaa vaa meni nii ruakottomasti, et ihme ko yleens valmistu.
Malli on nimeltää pölykapselilaukku Tölkkidesign-kirjasta, mut siin ei vuarist puhuttu mitää. Sen kans mää taistelinki iha riittämii. Mut kyl se siä o. Ei puttoo köyhä hoituri vähät rahat hukkaa.

Lanka o Esiton virkkuulankaa. Tuan ketjun oon ostanut pikasuutarilt joskus viime vuasituhannel jottai toist laukkuu varte, mut jota ei ikinä tullu tehtyy. Pölykapselie keskustat o kajatölki pohjat. Kaljamerkkii en muist, vai liäkö ollu siirerii tai karpalolonkeroo. Reijät pohjiin tein reikäpihreil, nahkapaska ei tohon metalliin oikeen kykene, ko soon tehty pehmeit materiaalei varte. Tai jos kykenee, nii voi kyl men piloille. Isot 10 mm välilenkit, joil yhristin ketjun laukkuun tilasin Helmiq:uusta. Panin niit neljä kappalet joka kohtaa, ettei sit vaa prakaa.
Nonni, eiköhä sen laukun kattelemine jo piisaa, maukasi mun nykyine asuinkumppanini Manta, melkei kahreksankuine kissaneiti.4 kommenttia:

  1. Hienoa, että olet hengissä! Vähän aikaa sitten just kattellin, ettei täällä enää mikään liikahda. Upea laukku. Nyt ymmärrän kun miehet puhuu, että alumiinivanteita varastellaan paljon. Vähän näpit syyhyäis. Tommosen kanssa on kyllä kiva lähteä baanalle. Manta on söpö.

    VastaaPoista
  2. Wautsi mikä laukku! Kertakaikkiaan upea!!

    VastaaPoista
  3. Ompas hieno. Voin uskoa, että vuori ei ollu helppo. Ja noissa klipsuissa on ollu melkonen nipertäminen.

    VastaaPoista

Saa kommentoira :)