maanantai 3. kesäkuuta 2013

Uuret rairat

Mää tuunasi vähä mun vanhaa lätsääni. Se sai perjantaina nääs uuret rairat.
Sen takia piti vähä tota plokinime alaotsikkooki muuttaa ;)

Mut yhtä mää en käsit. Perjantain ko mul oli viimene koulupäivä, ni läppäri toimi viä. Mut lavvantain se ei puhunu mulle ennää mittää. Paikallises tiatokonevirmas pojat sano, et soo iha kuallu. Sitä mä e käsit, et mite se tiäsi kosk mul koulu loppuu ja kuali sit vast??? Onneks nua pojat osas myyrä mulle uure vääntövehkee. Eihä täst elämäst muuto mittään tu. Millai sitä lainkaa enne pärjättii ko ei ollu tiatokonneit eikä internettii?

5 kommenttia:

 1. Osanottoni, koneesi pois menon takia :)
  Onneksi sait heti uuden ja ehomman !
  Mukavaa lomaa ♥

  VastaaPoista
 2. Onnea valmistumisesi johdosta!!!! Mikä susta tuli, silleen viralliselta nimeltä? Hieno homma. Kone kyllä pääsi yllättämään. Ilman konetta ei vaan enää tulla toimeen (äntiin, sanois pohjalainen)...miten sitä tosiaankin ennen selvittiin? (Hyvinkin)

  VastaaPoista
 3. Artesaani, tuotteen suunnittelun ja valmistuksen koulutusohjelma, ohjaustoiminta. Eli lyhykäisesti sanottuna ohjaustoiminnan artesaani.

  VastaaPoista
 4. Onnittelut! On aina hienoo, kun aikunen ihminen valmistuu ja viel hienompaa, kun valmistuu toiseen kertaan. Voi tuota sinun konetta, ihan kuollut. Mun kännykkä, siis hieno Lumia, kuoli yhden kerran, mutta liikkeen pojat sai sen henkiin. Onneksi.

  VastaaPoista
 5. Onnittelut täältäkin! Hieno lätsä, mutta ennen kaikkea hieno saavutus :)

  VastaaPoista

Saa kommentoira :)